Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

önceki bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, haricen esaslamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapılarının müstacel bir durumda ammaçlandığı kabil başarım göstermesini çıkarmak ciğerin amelî kurulum, ahenkli bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaa hattı katkısızlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

İesrar edildikleri malzemelerin eksiksiz abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Kapısı alırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları alelumum üzerlerinde yangınla ait bilgilerin bulunmuş olduğu alışverişaretlemelere sahiptir. Bu aksiyonaretlemeler, kapının yangın dershaneını, metanet süresini ve özge önemli detayları belirtir.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine sargılı olarak 30 ila 120 an beyninde bileğnöbetebilen önceden belirlenmiş bir süre süresince yangın ve yamanın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik yahut masif ilenmeşap kadar malzemelerden mimarilır ve koca sıcaklıklara sunulan kalmış olduğunda kocaleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya sair ivedi durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoklukla çelik veya güçlü üzere malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak Yangın kapısı istanbul ve insanların kolayca tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Bedduaşap yangın kapıları, kökleşik görünümleri ve defosuz binaları nedeniyle hem mesken hem bile ticari ortamlarda popülerdir. Ekseriya yangına dayanıklı ahşaptan veya kompozit bir malzemeden binalmış akva bir çekirdeğe sahiptirler ve alelumum iç dekora uyması için şümul veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page